Boğaziçi Üniversitesi Liderlik Akademisi Sertifika Törenimiz
Yayınlanma Tarihi: 25.06.2024

Boğaziçi Üniversitesi Liderlik Akademisi Sertifika Törenimiz

Boğaziçi Üniversitesi Liderlik Akademisi Sertifika Törenimiz

Medyasoft Bilişim Grubu ile Boğaziçi Üniversitesi arasındaki iş birliği kapsamında şirketimiz yöneticilerinin geleceğin liderleri olarak hazırlanması amacıyla başlattığımız “Medyasoft Liderlik Akademisi” başarıyla tamamlandı. Bu kapsamda lider adayı yöneticilerimiz yeterlilik sertifikalarını Boğaziçi Üniversitesi tarihi kütüphane binasında Sayın Rektörümüzün elinden aldılar.

Eğitim süresince konularında en iyi hocalarımız, 2 aylık süre boyunca; Yeni Ürün Geliştirme ve İnovasyon, Çatışma ve Çeşitlilik Yönetimi, Koçvari Liderlik, Stratejiden Hedef Belirlemeye, Takım Ruhu ve Ekip Yönetimi, Zaman Yönetimi, Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Finansal Farkındalık, Yapay Zeka Çağında Büyük Veri ile Yönetim ve Döngüsel Proje Yönetimi başlıklarında uygulamalı eğitimleri yöneticilerimize verdiler.

Programımıza katılan sağlayan lider adayı yöneticilerimizin bilişim grubumuzun değer odaklı yaklaşımlarını, çalışanlarımızın iç dünyalarındaki liderlik yolculuğuna katkı sağlayacak şekilde dünyadaki en iyi uygulamalarla uzlaştırarak devam ettirmek ve ekiplerimizi de bu yönde sevk ve idare edeceklerine gönülden inanıyoruz. Kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Grup Şirketlerimiz