Yerli Yazılımlarımızla SAHA İstanbul'dayız
Yayınlanma Tarihi: 26.06.2024

Yerli Yazılımlarımızla SAHA İstanbul'dayız

Yerli Yazılımlarımızla SAHA İstanbul'dayız

SAHA İstanbul üyeliğimiz ile amacımız, yerli ve global birçok şirkette kullanılan yerli yazılımlarımızla, sektörlerin dijital dönüşümünü hızlandırmak, verimliliği artırmak ve böylece ülkemizin katma değerli ürün ve hizmet üretimine destek olmaktır. Saha İstanbul’un misyonuna destek olarak, yerli üretimi teşvik etmeye ve Türkiye’nin teknolojik bağımsızlığını güçlendirmeye devam edeceğiz. İşbirliklerimizi artırarak ve yenilikçi çözümler sunarak, yerli yazılımlarımızın hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda daha geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından benimsenmesini sağlamayı amaçlıyoruz.

Saha İstanbul, Türkiye'nin en büyük sanayi kümelenmelerinden biri olarak 1100'den fazla üyeye sahiptir. 2015 yılında savunma, havacılık ve uzay sektörlerinde yerli üretimi teşvik amacıyla kurulan bu kümelenme, teknoloji geliştirme ve iş birliğini artırma misyonunu sürdürüyor. Bizler de Saha İstanbul’un yeni üyesi olarak, savunma, havacılık ve uzay sektörlerinde yerli yazılım ürünlerimiz Unigate, Vendorside, E-Şirket ve GenRPA'yı tanıtmayı ve yaygınlaştırmayı hedefliyoruz.

Unigate ürünümüz, geliştiricilerin ve geliştirici olmayanların B2B, B2C ve B2E iletişimlerinde etkileyici deneyimler ve uygulamalar sunmalarını sağlayan modüler, müdahaleci olmayan, açık kaynaklı tabanlı, az kodlu/kodsuz bir Dijital Deneyim Platformu (DXP)'dur. Veri akışını optimize eden bir entegrasyon platformu olarak işletmelerin verimliliğini artırır.

Tedarik zinciri yönetiminde yenilikçi çözümler sunan Vendorside yazılımımız, işletmelerin tedarik zincirindeki tüm süreçleri etkin bir şekilde yönetmesine olanak tanır. Satın alma, envanter yönetimi ve lojistik süreçlerini entegre ederek maliyetleri azaltır ve verimliliği artırır.

Robotik süreç otomasyonu (RPA) alanında faaliyet gösteren GenRPA, iş süreçlerini hızlandırarak ve maliyetleri düşürerek işletmelere rekabet avantajı sağlar. GenRPA, tekrarlayan görevleri otomatikleştirerek çalışanların daha stratejik işlere odaklanmasına imkân tanır. Yapay zekâ destekli algoritmaları sayesinde, süreçleri öğrenir ve sürekli olarak iyileştirir.

Dijital iş yönetim yazılımı olan E-Şirket, şirketlerin dijital dönüşüm süreçlerini kolaylaştırır. Finans, insan kaynakları, müşteri ilişkileri gibi iş süreçlerini tek bir platformda toplar ve yönetir. Bulut tabanlı yapısıyla, kullanıcıların her yerden erişim sağlamasına olanak tanır ve esnek bir çalışma ortamı sunar.

Grup Şirketlerimiz